​FREQUENLY ASKED QUESTIONS

  1. Are you able to officiate a wedding in Wisconsin?  Ans. Yes, I can

  2. Can you support us with writing our vows?  Ans. Yes, I have a selection for you to choose from.

  3. Can we have our own vows?  Ans. Yes

  4. Can we have our own readings? Ans. Yes

  5. Can we have our own poems?  Ans. Yes

  6. What is the policy on music during the ceremony?  Ans. As long as it is tasteful, no profanity.

  7. Is there a ceremony fee or suggested donation?  Ans. Yes, it is $300

  8. Are you able to marry us at a non-religious venue?  Ans.  Yes

  9. Do you have any sample readings?  Ans.  Yes, I have selection for you to choose from.

  10. Can you personalize the wedding?  Ans. Yes, I can.  We can consult to make sure it is what you want.

  11. Can you help us get a marriage license?  Ans. I am not able to do this, however you should check with your County Clerk.

  12. How long do your ceremonies usually last?  Ans.  Generally, 45 minutes to 1 hour.

  13. Do you do rehearsals?  Ans.  Yes, I do and it is included in the Officiant fee.

  14. What do you wear when you officiate a wedding?  Ans. If it is not a religious ceremony, I would wear a simple suit or dress, depending upon the location and the formality of the ceremony.

  15. Do you have a backup to step in if necessary?  Ans.  I do not have a back up, rest assured I am very dependable.  However, either party may cancel prior to ten days before the ceremony.

  16. Will you offer a sermon?  Ans.  I don't do a "sermon" per se, I offer a " charge to the couple"